Uporaba Chromecast-a v hotelski sobi je enostavna

Oglejte si, kako lahko Chromecast koristno uporabite tudi na potovanjih

Chromecast je naprava, ki spreminja način uporabe televizorja. Preprosto ga priključite na televizor in uživajte. S Chromecast je na voljo praktično vse, od Netflix*-a do YouTube*-a. Zdi se, da je to tudi odlično orodje za utrujenega “cestnega bojevnika”, ki ga lahko uporabi tudi v hotelu. Največja omejitev in zamudna dejavnost Chromecast-a je, da ga morate vedno znova nastaviti, za vsako novo Wi-Fi povezavo. Če ste pogosto na poti, lahko uporaba Chromecast-a v hotelski sobi, olajša marsikatero težavo in poskrbi za prihranek.

Uporaba Chromecast-a v hotelski sobi
Uporaba Chromecast-a v hotelski sobi…
Uporaba Chromecast-a v hotelski sobi je enostavna

Aplikacije in programska oprema Chromecast-a omogoča, da svojo brezžično povezavo z osebnim računalnikom, delite z drugimi napravami v hotelski sobi. To je še posebej priročno, ko se trudite, da bi se izognili neumnim plačilom hotelskih storitev, ki bi vam omogočile, da se lahko povežete z omrežjem, z vsako posamezno napravo. Uporaba Chromecast-a v hotelski sobi vam lahko tako prihrani dodatne stroške.

Brezžično internetno povezavo lahko uporabite “Hotspot*“. Če boste želeli svoj Chromecast povezati s svojim Hotspotom, ga boste morali najprej ročno nastaviti. Ampak bo, ko to enkrat naredite, bo vse, kar boste morali potem storiti, da odprete prenosnik in vklopite Hotspot za povezovanje. Chromecast se bo samodejno prepoznal z napravo, s katero je bi povezan nazadnje.

Hotspot povezovanje omogoča, da se Chromecast priključi in predvaja, tudi če ste vsako noč na drugi lokaciji in povezani z novim omrežjem.

Koristno: Spremljanje video vsebin na televiziji še vedno prevladuje

Nasveti za povezavo Chromecast-a in njegovo delovanje

Vedno je osnovni cilj, da je življenje čim bolj preprosto. Vemo, da ni važno, če potujete službeno ali pa s svojo družino. želite da naprava, kot je Chromecast, preprosto deluje. Tukaj je nekaj preprostih korakov, s katerimi si lahko zagotovite, da boste lahko uživali takoj, ko vstopite v svojo hotelsko sobo.

Nastavite in povežite svoj Chromecast s svojo Hotspot napravo že doma. Ker morate Chromecast s svojim Hotspot-om samo enkrat. Tako si lahko prihranite čas in frustracije, še preden odidete na potovanje. Chromecast si bo zapomnil podatke za povezovanje.

Če želite prilagoditi nastavitve v Chromecast-u, lahko za to uporabite tablični računalnik ali telefon. Ne spreminjajte svojega SSID-ja ali gesla. Chromecast uporablja SSID in geslo, ki ste ga nastavili za povezavo Hotspot. Na ta način prepozna Hotspot, kot veljavno internetno povezavo. Če boste kadarkoli spremenili SSID ali geslo, boste morda morali znova nastaviti Chromecast.

Preberite še: Tudi Microsoft kaže skrb za varnost uporabnikov iptv